Update

In dit gedeelte lees je alles over werkzaamheden aan de website. Ook lees je over de laatste updates en kun je zelf suggesties voor verbetering/verandering doen.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
HermanH
Berichten: 3758
Lid geworden op: 22 mei 2015, 20:39
Locatie: Omgeving Breda

09 feb 2020, 15:44

Dat weet ik, maar op mijn PC met Chrome had ik dat nog niet. Wel met Explorer en Firefox. Alleen op mijn telefoon gaat de doorlink met Chrome nog steeds automatisch.
Binnenkort uitverkoop
Gebruikersavatar
Henk Ockers
Donateur
Berichten: 2601
Lid geworden op: 24 feb 2013, 21:49
Locatie: zuid Limburg

09 feb 2020, 18:51

HermanH schreef:
09 feb 2020, 13:32
Is er iets gebeurd met de doorlink vanaf de homepage ? Ik krijg nu 503 meldingen op http://forum.mfbfreaks.com/ waar ik tot voor vanmorgen nog netjes automatisch werd doorgestuurd naar https://forum-mfbfreaks.nl/ .
Hier ook en al zeker een week. Zeer irritant is dat. Ik moet me inloggen met een melding in gmail dan lukt het wel. Volgens El Torro is er wel wat aan te doen maar niet door hem. Diegene die er wel wat aan kan doen weet ervan maar heeft blijkbaar geen tijd/zin om er wat aan te doen. Zeer jammer. :angry-tappingfoot:
Tussen ijskast en bed is nog plaats genoeg. :text-+1:
Gebruikersavatar
mthecatlover
Donateur
Berichten: 3300
Lid geworden op: 23 okt 2011, 22:38
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

09 feb 2020, 19:22

Zolang het niet opgelost is dupliceer dan het tabblad, hoef je ook niet weer in te loggen....
Misschien een keer hard roepen..

"Er zijn twee mogelijkheden om de ellende van het leven te ontwijken: katten en muziek".
Afbeelding =^..^= Afbeelding
Gebruikersavatar
onmogelijkhier
Berichten: 1937
Lid geworden op: 06 jul 2013, 22:39
Locatie: Capelle a/d IJssel

09 feb 2020, 19:44

HermanH schreef:
09 feb 2020, 15:44
Dat weet ik, maar op mijn PC met Chrome had ik dat nog niet. Wel met Explorer en Firefox. Alleen op mijn telefoon gaat de doorlink met Chrome nog steeds automatisch.
Bij mij op mijn telefoon nu juist niet meer.
Er moet maar eens wat verkocht gaan worden.
Gebruikersavatar
ChromeMaximaII
Donateur
Berichten: 2571
Lid geworden op: 09 aug 2014, 21:02

09 feb 2020, 23:39

Ik merk in V3 dat ik bij de groene 'ongelezen' icoontjes wat uit het lood moet mikken om het te selecteren. Het vierkantje waarbinnen de link geselecteerd kan worden staat hoger en iets naar links t.o.v. het icoontje zelf:

selectie-nieuw-bericht.jpg

Op laptop met Firefox.
Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 156
Lid geworden op: 24 nov 2019, 15:40

09 feb 2020, 23:52

Dat is inderdaad een fout in de stijl het vakje verschuift ook bij het groter of kleiner maken van het scherm, ik denk dat ik het mar opgeef.
Plaats reactie